Om sommerhuset

Huset er indrettet med en dejlig lys stue med brændeovn samt udgang til en stor syd og vest vendt terrasse på 60m2 fra 2010 med adgang til den store og barske vestjyske natur, som ligger lige udenfor og venter på at blive benyttet! Tæt ved huset er der en gangsti, som fører ned til havet. Vesterhavet ligger 800 m. fra huset.

Der er flere indkøbsmuligheder kun ca. 400 m. fra huset!

Vesterhavsbo er løbende blevet modaniseret siden 2009 med trådløst internet, ny vaskemaskine og varmluft ovn m.m. Hertil kommer, at huset er blevet malet ud og indvendigt, så det fremtræder yderst lyst og venligt! I 2012 er der monteret et nyt køkken, som er velindrettet med god skabs- og bordplads til alle de moderne køkken redskaber!

Huset har 3 gode soveværelser med i alt seks sengepladser med gode madrasser fordelt på to værelser med 3⁄4 senge samt et værelse med køjeseng.

Badeværelset, som er stort og lyst med vaskemaskine, spabad, sauna og bruseniche, er blevet komplet renoveret i 2013.

I 2015 er der blev lagt nyt gulv i køkken/stue og en ny brændeovn er blevet installeret sammen med et nyt smarttv med AppleTV og Chromecast og WII.

Tørretumbler og fryser findes i skuret.

I hele huset er der adgang til gratis hurtigt 100/100 mb. trådløst internet. Internetforbindelsen er fibernet.

Omkring huset er der 3 terasser med havemøbler, så det burde være muligt at finde et sted med læ og sol,- alt efter vinden og vejrforholdene!

Foran huset er der indrettet et legeområde til børnene med gynger og sandkasse,- og plads til boldspil!

På de underliggende menupunkter kan de relevante fakta vedr. Vesterhavsbo findes!

Hvis du ikke finder det du søger, så brug venligst kontaktformularen.

NB: Huset lejes ikke ud i forlængede weekender grundet stor efterspørgsel på huset!