Områdets natur og strand

Bjerregård er beliggende på den sydligste del af Holmsland Klit tangen, ca. 15 km syd for Hvide Sande. Mod øst er der udsigt til fuglereservatet Tipperne og Værneengene, og mod vest ligger Vesterhavets sandbadestrand. 
Naturen omkring Bjerregård er både smuk og usædvanlig, idet området ligger ved såvel fjord som hav. Vandet omkring Bjerregård grænser op til fuglereservatet “Tipperne”. På alle tider af året indbyder den specielle natur på hele Holmsland Klit til vandreture og dejlige naturoplevelser.
Fra Nymindegab og op langs hele Holmsland Klit kan I enten cykle eller vandre på naturstien, der snor sig gennem klitterne og sommerhusområderne, helt op til Søndervig. En lang, men meget smuk og stor naturoplevelse!

I Bjerregård forefindes der en købmand, tennisbaner, minigolf og hesteudlejning.

Strand – Badning
Bjerregård har fin sandstrand med meget store klitter og Blåt Flag. Et dejligt sted at bade, solbade og vandre. Det er ikke tilladt at køre i bil på stranden. Klitterne er som skabt for børnene til at klatre og springe rundt i!
Hvis vejret ikke indbyder til badning ved stranden, så er der badelande i både Nr. Nebel, Sea West, og Søndre Vig, Danland!